Unde incarc cu freon auto in Bucuresti?

Vremea calda de afara ne obliga sa incepem sa folosim deja instalatia de aer conditionat in autoturisme.

Cum procedam daca instalatia de aer conditionat nu mai raceste s-au raceste partial?

In cele mai multe cazuri principalul motiv pentru care instalatia de aer conditionat nu mai functioneaza la parametri normali este ca nu mai exista freonul in instalatia de aer conditionat.

Freonul s-a evaporat din diferite motive, principalul motiv ar fi ca exista scurgeri in instalatia de aer conditionat si instalatia ar trebui remediata; in primul rand cand mergem sa incarcam instalatia cu freon aceasta are nevoie de o verificare detaliata.

De asemenea daca in momentul cand dati drumul la instalatia de aer conditionat intra un miros neplacut in habitaclu sigur aveti nevoie de o igienizare profesionala.

Nu va recomand sa alegeti un service de pe marginea drumului care incarca cu freon la oferta deoarece:

– In cele mai multe cazuri acestia nu verifica instalatia cu freon astfel ca freonul incarcat in instalatie se va evapora si platiti degeaba serviciul;
– De cele mai multe ori se incarca cu o cantitate de freon mult mai mica decat cea recomandat de constructorul de masini;
– Lipsa unor resurse tehnologice si umane pot sa va aduca pe termen lung mai multe probleme decat avantajul ca ati obtinut incarcarea freonului la un pret foart mic.

Recomandarea noastra pentru serviciul de incarcare cu freon auto in Bucuresti si nu numai este service-ul Auto Agusta, oferta acestui service este de 90 lei cu TVA inclus pentru orice tip de auto, SUV, duba, microbuz.

La acest service puteti apela intrand pe site-ul www. autoagusta .ro, pe mail office @ autoagusta.ro s-au la telefon 0726.76. 939

incarcare cu freon auto in bucuresti

Leave a comment